Referat: Kvarnby IK 2 - AIF Barrikaden

Startelvan: Ameer Majed Al-Hadab (junior, debutant i seniorsammanhang) - David, Björn, Stefan A, Bagher - Frmas,
Tobbe, Karim, Martin S - Rashad, Govan

Avbytare var Nash som spelade höger yttermittfältare när han kom in och Johan G som spelade dels vänsterback, dels vänster yttermittfältare när han kom in.

Matchen inleddes med rena målorgien; Kvarnby gjorde 1-0 redan efter en knapp minut och ökade till 2-0 i den 10:e min. Govan reducerade sedan på nick efter assist av Rashad. Kvarnby ökade sedan till 3-1 i 15:e min och 4-1 i den 24:e min innan vi i den 28:e min reducerade till 2-4 genom Karim efter assist av Rashad.

Förutom våra mål hade vi i 1:a halvlek en boll i ribban av Karim (?) och ett jättefriläge som vi missade men även Kvarnby missade flera bra chanser.

Andra halvlekens målskytte inleddes i den 60:e min när Kvanby ökad till 5-2. I den 65:e och 71:a min gjorde man ytterligare 2 mål innan Martin S avslutade målskyttet genom att nicka in en fint slagen hörna av Rashad.

Även i 2:a halvlek hade vi en boll i ribban av Govan (?) och missade de allra sista minuterna flera ättechanser att reducera ytterligare men även i den här halvleken hade Kvarnby många missade chanser, ofta p.g.a. de skulle visa sina dribblingskostnader på ett mycket ineffektiv sätt i straffområdet.